Itt a tavasz: Készüljön fel Ön is időben a rovarok támadására!

Most, hogy beköszöntött a jó idő, megnőtt a napos órák száma és a tavasz illata lengi be az udvart, a tereket és a nyitott ablakon friss levegő áramlik be otthonunkba, résen kell lenni, mert sajnos mindezekkel együtt a ránk nézve különböző veszélyes és veszélytelen rovarok is egyre nagyobb számban jutnak be lakrészünkbe.

Biztosan Önnel is már többször előfordult, hogy megérdemelt esti pihenését, kikapcsolódását kis repülő bogárkák zavarták meg. Még ha többnyire hosszas küzdelem során sikerült is elkapni a kis betolakodót, a rovar bentlétének és a hajtóvadászatnak nyoma maradhat csípés formájában, vagy a falon keletkezik folt a „megsemmisítés” során.

Ön is megérdemli, hogy élvezze a friss levegőt, a tavaszi nap sugarait éppen ezért fontos, hogy még a szezon kezdete előtt vegye szemügyre nyílászáróit (ablakait, ajtóit, tetőtéri ablakait) és amennyiben már rendelkezik felszerelt szúnyoghálóval, rovarhálóval vizsgálja meg, hogy a tél folyamamán nem-e keletkezett rajta lyuk, vagy egyéb hiba, amelyeket mindenképpen célszerű kijavítani, kijavíttatni. Ehhez szakember segítségét is kérhetjük, de sok esetben kis barkácsismerettel akár fotelból megrendelhető bármelyik online barkácswebáruházból az új, legjobb minőségű rovarháló, szúnyogháló ajtóra vagy ablakra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..