Mire kell figyelni a hidromasszázs kád és kabin beépítésekor?

Mire kell figyelni a hidromasszázs kád és kabin beépítésekor?

  • A hidromasszázs kádak beszerelését minden esetben érdemes szakemberre bízni, hiszen változatos funkcióinak üzembe helyezése sokoldalú szaktudást és tapasztalatot igényel. A konkrét termék beszereléséhez a gyártó minden esetben utasításokat ad, sajnos azonban az a tapasztalat, hogy ezeket gyakran érdemes felülbírálni (pl. nem várnak el megfelelő alátámasztást). Ezt számos ezen a területen elvégzett munka után egy jó szakember képes felmérni.
  • A hidromasszázs kádak a fúvókák rendszere, a kiszolgáló mechanika és elektronika miatt igen nehezek. Rendkívül fontos a megfelelő alátámasztás (ami az alapzatot és a tartó konzolt is illeti), hiszen egy esetleges elmozdulás nagyon sok kárt okozhat a drága és kifinomult készülékben.
  • A beépítés során a hidromasszázs kád vagy kabin minden illesztését, tömítését, csatlakozását és funkcióját lépésenként ellenőrizni kell! Ha ez nem történik meg, az esetleges egymásra épülések révén az egyik nem megfelelően működő alkatrész kért tehet a másikban.
  • A vízzárásra mind a kád, mind a zuhanykabin megfelelő helyeinek esetében gondolni kell!

A hidromasszázs kádak és zuhanyzók beépítése során arra is fel kell készíteni a helyet, hogy a későbbi javítások során a hozzáférést ne csak komoly bontások során lehessen biztosítani

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..