Vízszerelő tanácsait fogadjuk meg

Vízszerelő tanácsait fogadjuk meg

A mai világban, amikor mindenen spórolni akarunk, folyton folyvást azt halljuk, hogy csináld magad, Do It Yourself. Ez könnyen visszájára is el tud sülni, mivel könnyen nagyon súlyos tízezreket, százezreket tudunk elveszíteni hibás döntések meghozatalakor.

Nézzük csak meg az egyszeri férfiember példáját, aki maga szerette volna kicserélni a fürdőszobai bojler vízvezetékét. Nem megfelelő szerszámmal próbálta kilazítani a csavart a cső végén és így elszakadt a cső, a bojlerben lévő, közel 100 liter víz pedig a kád mellé ömlött, így a fürdőszoba bútort tönkretette.

Mindez nem történt volna, ha megfelelő vízszerelő szakembert hívott volna ki a feladat elvégzésére, így a kár tizedét fizette volna ki, de most a havi fizetése jelentős hányadát ki kell dobnia az ablakon mégpedig azért, mert olyan munkába akart belefogni, amihez nem ért és csak spórolni szeretett volna.

Ne fussanak bele hasonló hibákba, inkább fizessenek ki egy megfelelő szakembert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..