ZUHANYSZETT MINDENEK FELETT

Zuhanyszett mindenek felett

A kádtöltő csapok között van olyan, amelyhez zuhanyszett is csatlakozik, de természetesen enélkül is kaphatóak különféle típusok.

Az innovatív csapok különálló csoportját képezik a termosztátos megoldásúak. Ezeket elsősorban kádtöltő/zuhanyszett esetében alkalmazzák, a feladata az, hogy külön csaptekergetés nélkül automatikusan állítják be a hideg és meleg víz keveredési arányát a csapon beállított hőfokra.

A zuhanyszettek zuhanyfejből, gégecsőből és ezek falra szerelhető tartójából állnak. Vannak kétfejes zuhanyszettek is, ebből az egyik fix fejzuhany (gyakran esőztető), a másik pedig kézizuhany. Természetesen mind fejzuhany-fejeket, esőztetőket, mind kézizuhany-fejeket külön is lehet kapni, ha a zuhanyszettel kapott fej nem felel meg az elképzeléseinknek.

Zuhanyfejből napjainkban már óriási a választék és állandóan bővül a folyamatos fejlesztések révén. A szimpla egyfunkciós (általában eső) zuhanyfejtől a többfunkciós, gyakran vízmasszázsos fejeken át a különféle megvilágítást biztosító és ionizáló fejekig számtalan kapható. A különféle funkciók a legváltozatosabb formákban és stílusokban öltenek testet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..